Terras

Terras

HET MOOISTE TERRAS VAN NIJMEGEN EN OMSTREKEN!

Gelegen aan de rand van de Groesbeekse bossen, uitkijkend over de uitgestrekte koeienweides en het dal. We hebben niets teveel gezegd: het terras van Hotel Restaurant De Wolfsberg is het mooiste terras van Nijmegen en omstreken. Zomers zit je hier heerlijk, maar ook op koudere dagen zit je midden in de natuur op de verwarmde veranda. De grote glazen serre geeft bovendien in de winter een fantastisch uitzicht naar buiten.

Hoewel het terras uitnodigt om urenlang en uitgebreid te lunchen, te dineren of gewoon te borrelen, zorgt de ruime opzet van het rustige terras er voor dat je hier ook voor een zakenlunch prettig zit. Het terras is dagelijks vanaf 10:00 geopend tot het moment dat de bar sluit. De uitgebreide wijnkaart gecombineerd met de lekkerste borrelhapjes zorgt ervoor dat je ook dan nog lang niet weg wilt.

Niet voor niets is Hotel Restaurant De Wolfsberg een populaire locatie voor een feest op het terras. Heb je iets te vieren? We denken graag met je mee hoe je het meeste uit deze bijzondere feestlocatie kunt halen.

Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij je graag aan een reservering te plaatsen voor een plekje op het terras. In verband met het wisselende Nederlandse weer nemen wij alleen reserveringen op de dag zelf aan.
Reserveren voor een tafeltje kan via T 024 397 1327.

cafe, wolfsberg, borrel, bierproeverij, wolf, speciaalbier, borrelplank, bitterballen

WOLF BIERPROEVERIJ

Proeverij van drie Wolf speciaalbieren (17cl) per persoon:
Wolf 7 Blond, Wolf 8 Donker en Wolf 9 Amber.
En een portie bitterballen van kroketterij De Bourgondiër om te delen.

Te bestellen voor twee personen.

€20,-

High wine, borrelen, cafe, borrelkaart, borrelplank, rose, wijn

HIGH WINE

Fles wijn
Keuze uit een fles Pinot Grigio, Verdejo, Syrah Cabernet of Ciela Blush rosé

Borrelplank Deluxe
selectie van warme en koude hapjes: o.a. scampi, charcuterie, olijven, bitterballen en kaas

Karaf water

€34,-