De feestdagen zijn voor velen de mooiste dagen van het jaar. De heerlijke tijd met prachtig versierde bomen, knapperende haardvuren, gezellige familiediners, frisse boswandelingen en misschien zelfs wat sneeuw kan ons niet lang genoeg duren. Daarom vier je bij ons 7 dagen Kerstmis. 

Zeven dagen lang ervaar je de warmte van vrienden en familie, proef je heerlijke gerechten met bijpassende wijnen en geniet je van de kerstsfeer op het mooiste plekje van de regio.

Kerst

Kerst

Kerstmenu
tijdens de Kerstdagen

Ontvangst met
prosecco, en live muziek
na diner en matinee!

KERSTAVOND //
MATINEE 1e & 2e KERSTDAG

Kerstavond: 19.00 uur ontvangst, 19.30 uur aanvang
Matinee: 12.30 uur ontvangst, 13.00 uur aanvang

Voorgerecht
Kalfslende op lage temperatuur gegaard, met kruidenmayonaise, ingelegde rode ui en krokante kappertjes

Soep
Bospaddenstoelensoep met spekjes en fijngesneden bosui

Hoofdgerecht
Black Angus steak gegrild in de Josper houtskoolgrill met saus van eekhoorntjesbrood, aardappelrösti en gebakken champignons

Of
Schelvisfilet op de huid gebakken, saus van grove mosterd, kruidenrisotto en geroosterde groenten

Nagerecht
Chocoladetaartje met gemarineerde peer en nougatine-ijs

€49,50

DINER 1e KERSTDAG

19.00 uur ontvangst, 19.30 uur aanvang diner

Voorgerecht
Rouleau van krab en huisgerookte zalm met scampi en lichtgerookte paprikacrème

Soep
Pompoensoep met truffelolie, gegrilde kip en peterselie

Tussengerecht
Sukade van hert met pastinaakcrème en saus van jeneverbessen

Hoofdgerecht
Ossenhaas bereid in de Josper houtskoolgrill met morillesaus, aardappelrösti en gebakken beukenzwam

Nagerecht
Bavarois van wilde braam met hangop en geroosterde hazelnoten

€64,50

DINER 2e KERSTDAG

19.00 uur ontvangst, 19.30 uur aanvang diner

Voorgerecht
Kalfslende op lage temperatuur gegaard, met kruidenmayonaise, ingelegde rode ui en krokante kappertjes

Tussengerecht
Zeebaarsfilet met broccoli-spinaziecrème en saus van salchichón

Hoofdgerecht
Duo van eendenborstfilet en gekonfijte eendenbout met rode portsaus, aardappelmousseline met rucola en notencrunch

Nagerecht
Witte chocolademousse met appel-kaneelcrumble en Heldro hazelnootijs

€57,50

Scroll naar beneden voor 7 days of Christmas van 20 t/m 23 december.

BLIJVEN SLAPEN?

Diner op 1e of 2e Kerstdag en
een overnachting in ons hotel
inclusief luxe kerstontbijt

Informeer naar de mogelijkheden.

RESERVEREN?

Reserveren voor de Kerst is uitsluitend
telefonisch mogelijk. Let op, reserveer
tijdig om zeker te zijn van een tafeltje. 

T 024 397 1327 

Ontvangst met
prosecco, en live
muziek na het diner!

20 t/m 23 december

7 days of Christmas

3-gangen menu € 40 - 4-gangen menu € 45

VOORGERECHTEN

–  Duo van ossenhaascarpaccio en scampi, Reypenaer VSOP, notensla en zongedroogde tomaat

–  Rouleau van krab en huisgerookte zalm met rivierkreeftenstaartjes

–  Tabouleh salade, verse vijgen, venkel, vijfkruidendressing en gepofte kikkererwten (V)

SOEPEN

–  Bisque, rijkelijk gevuld met scampi, witvis, mosselen en bosui

–  Mosterdsoep met gebakken spekjes en truffelolie (ook vegetarisch te bestellen)

HOOFDGERECHTEN

–  Duo van ossenhaas: langzaam gegaarde sukade en medaillon gegrild in de Josper houtskoolgrill met paddenstoelenrisotto, babyspinazie en Ruby portsaus

–  Zeebaarsfilet met broccoli-spinaziecrème en saus van salchichón

–  Gegrilde bloemkool met krokante polenta, broccolipuree, kaaskoekje, huisgemaakte pesto en basilicumstroop (V)

–  Sukade van hert, aardappelmousseline en gebakken witlof

NAGERECHTEN

–  Bavarois van wilde braam met hangop en geroosterde hazelnoten

–  Witte chocolademousse met appel-kaneelcrumble en Heldro hazelnootijs

–  Kazen: selectie van binnen- en buitenlandse kazen, panforte van vijgen