De feestdagen zijn voor velen de mooiste dagen van het jaar. De heerlijke tijd met prachtig versierde bomen, knapperende haardvuren, gezellige familiediners, frisse boswandelingen en misschien zelfs wat sneeuw kan ons niet lang genoeg duren. Daarom vier je bij ons 7 dagen Kerstmis. 

Zeven dagen lang ervaar je de warmte van vrienden en familie, proef je heerlijke gerechten met bijpassende wijnen en geniet je van de kerstsfeer op het mooiste plekje van de regio.

Kerst

Kerst

Kerstmenu
tijdens de Kerstdagen

Ontvangst met
prosecco, en live muziek
na diner en matinee!

KERSTAVOND //
MATINEE 1e & 2e KERSTDAG

Kerstavond: 19.00 uur ontvangst, 19.30 uur aanvang
Matinee: 12.30 uur ontvangst, 13.00 uur aanvang

Voorgerecht
Blonde d’Aquitaine entrecôte, langzaam gegaard, met huisgemaakte pesto, gele biet, Tomberry tomaat en crunch van ui

Soep
Soep van gepofte paprika en tomaat uit de Josper houtskoolgrill met bieslook en truffelolie

Hoofdgerecht
Rundersukade bereid in de Josper houtskoolgrill met couscous, beukenzwam, zilveruitjes, knipkruiden en saus van rode port
Of
Gebakken snoekbaarsfilet met aardappelgratin, gebrande prei, zongedroogde tomaatjes en saus van sereh   

Nagerecht
Bread and butter met gekarameliseerde banaan en ijs van bastogneen honing

€48,50

DINER 1e KERSTDAG

19.00 uur ontvangst, 19.30 uur aanvang diner

Voorgerecht
Huisgerookte zalm met Hollandse garnalen, Eigenheimer aardappel, makreel, gele biet en basilicumcrème

Soep
Soep van aardpeer met garnituur van hazelnoot, buikspek en appel

Tussengerecht
Langzaam gegaarde rundersukade en scampi met couscous, bosui en saus van gerookte paprika

Hoofdgerecht
Rosé gebraden hertenrugfilet met aardappelgratin, geroosterde koolraap, beukenzwam en cognacsaus met roze peper

Nagerecht
Trifle van advocaat en kletskoppen met gemarineerde peer en rode-portsiroop

€62,50

DINER 2e KERSTDAG

19.00 uur ontvangst, 19.30 uur aanvang diner

Voorgerecht
Huisgerookte zalm met Hollandse garnalen, Eigenheimer aardappel, makreel, gele biet en basilicumcrème

Tussengerecht
Fazantmedaillon met gevogeltejus, knolselder, beukenzwam en krokante uien

Hoofdgerecht
Sukade bereid in de Josper houtskoolgrill en scampi in pata negrakruim, met couscous, bosui, koolrabi en saus van gerookte paprika

Nagerecht
Trifle van advocaat en kletskoppen met gemarineerde peer en rode-portsiroop

€55,50

Scroll naar beneden voor 7 days of Christmas van 20 t/m 23 december.

BLIJVEN SLAPEN?

Diner op 1e of 2e Kerstdag en
een overnachting in ons hotel
inclusief luxe kerstontbijt

Informeer naar de mogelijkheden.

RESERVEREN?

Reserveren voor de Kerst is uitsluitend
telefonisch mogelijk. Let op, reserveer
tijdig om zeker te zijn van een tafeltje. 

T 024 397 1327 

Ontvangst met
prosecco, en live
muziek na het diner!

20 t/m 23 december

7 days of Christmas

3-gangen menu € 39 - 4-gangen menu € 44

VOORGERECHTEN

– Ossenhaascarpaccio met rucola en in knoflookolie gewokte scampi, Reypenaer VSOP, pijnboompitten en truffelsaus

– Huisgerookte zalm met Hollandse garnalen, Eigenheimer aardappel, makreel, gele biet en basilicumcrème

– Geitenkaas ingelegd met zeewier, pompoen, olijven en tomatencrunch

SOEPEN

– Bisque met scampi, zeeduivel en bieslook

– Pompoensoep met gepofte pompoenpitten en groene olie

HOOFDGERECHTEN

– Duo van ossenhaas: gegrilde medaillons en langzaam gegaarde sukade, geserveerd met couscous, rode biet, koolraap en rode-portsaus

– Snoekbaarsfilet op pata negra ham gebakken met spinazie, risotto, pijnboompitten en saus van schaaldieren

– Ragout van parelgort met bospaddenstoelen, krokante kruidenpolenta, groene asperges en koolrabi

– Fazantmedaillon met krokant buikspek, gerookte paprikajus, knolselder, beukenzwam en krokante uien

NAGERECHTEN

– Trifle van kersen en mascarpone, pecannoten en chocolade  

– Torentje van advocaat en kletskoppen met gemarineerde peer en rode-portsiroop

– Kazen: selectie van binnen en buitenlandse kazen, panforte van vijgen