Hotel

EEN OASE VAN RUST OP EEN STEENWORP AFSTAND VAN BRUISEND NIJMEGEN

Een drankje in je hand, het geweldige groene uitzicht aan je voeten en het gevoel zeeën van tijd te hebben om te genieten. Zo willen we bij Hotel Restaurant De Wolfsberg graag dat je je na onze persoonlijke ontvangst voelt.

Met zeventien recent gerenoveerde kamers is De Wolfsberg een kleinschalig hotel middenin de bosrijke heuvels rondom Nijmegen, mét viersterrenluxe en voldoende te doen in de omgeving. Het hotel is omgeven door de groene heuvels en omvangrijke bossen van Groesbeek en Berg en Dal. Een oase van rust. Toch ligt ook het bruisende Nijmegen op een steenworp afstand. De ideale plek waar je even helemaal weg bent maar je je toch ontzettend thuis voelt.

Het goede restaurant en de heerlijk groene omgeving zorgen ervoor dat je de directe omgeving van De Wolfberg eigenlijk helemaal niet hoeft te verlaten. Ben je juist wél in voor wat actie? De bosrijke heuvels van Groesbeek en Berg en Dal maar ook de Ooijpolder zijn de perfecte omgeving om te wandelen en te fietsen.

HOTELARRANGEMENTEN

Net buiten Nijmegen en vlakbij Groesbeek en Berg en Dal vind je een van de leukste hotels van Nederland. Hotel Restaurant De Wolfsberg is een plek waar je even lekker weg bent uit alle drukte…

Een rustig weekendje weg aan de rand van de Groesbeekse bossen? Of een hotel vlakbij Oudste Stad Nijmegen voor een citytrip Nijmegen? Hotel Restaurant De Wolfsberg biedt verschillende hotelarrangementen.

FIETSVERHUUR

Wij verhuren een aantal eigen elektrische fietsen voor €22,50 per dag. Voor meer informatie over de fietsverhuur neem je  contact op met onze receptie via info@dewolfsberg.nl of T 024-397 1327.

Voor de verhuur van scooters hebben wij een samenwerking met Sanders Tweewielers in Groesbeek

TER INFO

–  De Wolfsberg heeft gratis parkeergelegenheid.
–  Helaas is er in ons historische pand geen lift aanwezig.

Binnenkort bij ons te gast? Daar verheugen wij ons op!

De gezondheid en veiligheid van onze gasten en collega’s staat voorop. Daarom ontvangen we gasten op gepaste wijze en volgens de richtlijnen van het RIVM. We hebben enkele voorzorgsmaatregelen getroffen zodat je met een gerust hart bij ons kunt genieten van de mooie omgeving.

Heb je nog aanvullende vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!