Restaurant

Restaurant

LEKKER ETEN EN DRINKEN IN EEN RELAXTE SFEER

Ontmoeten, eten, drinken en ontspannen. Het restaurant van De Wolfsberg staat bekend om haar gastvrije en relaxte sfeer. Hier kun je terecht voor goed eten met wederom dat waanzinnige uitzicht over het groene dal. Je bent op elk moment van de dag welkom: voor een korte ontmoeting, een gezellige borrel of lunch en een uitgebreid diner. Even weg van de drukte van de dag, lekker tafelen op een van de mooiste plekjes van Nederland.

DE KEUKEN

Op de menukaart staan mooie gerechten waarin je de liefde voor de producten proeft. Doordat de keuken met de seizoenen meekookt, wisselt de menukaart regelmatig. Ook serveren we een specialiteitenmenu van de chef. We houden van de oorspronkelijke smaak van onze ingrediënten en bereiden veel gerechten op de beroemde Josper houtskoolgrill. Lekker buiten eten? Op ons ruime terras kun je tijdens zonnige dagen heerlijk dineren met uitzicht op de bossen. Op het verwarmde terras zit je ook prima als het al wat frisser wordt!

TAFEL RESERVEREN?

De keuken opent vanaf 12:00 voor een lunch, een luxe high tea, een borrel met hapjes of later op de dag voor een uitgebreid diner. Vanaf 10:00 ben je ook al welkom voor een kop koffie.

Telefonisch reserveren kan via T 024 397 1327.

HERFST VIER JE BIJ

De Wolfsberg

De herfst heeft inmiddels zijn intrede gemaakt, de avonden worden steeds vroeger donker en voor je het weet schijnen de laatste zonnestralen van het jaar. Het is weer tijd om lekker warm naar binnen te gaan en het gezellig te maken met brandende kaarsjes, blokken hout op het vuur en sfeervol gedekte tafels.

WILD- EN WIJNPROEVERIJ

ZATERDAG 3 EN 24 NOVEMBER

aanvang 19.00 uur

Voorgerecht
Salade met witlof, patrijsfilet, aardpeer en rode biet

Soep
Soep van pompoen gegaard in de Josper houtskoolgrill,  gepofte pompoenpitten en groene olie

Tussengerecht
Tournedos van fazant met knolselder, beukenzwam, jus van gevogelte en krokant buikspek

Hoofdgerecht
Duo van hertensukade en wildzwijnfilet op pata negra ham gebakken, truffelrisotto, schorseneren, appel en een saus van speculaaskruiden

Dessert
Bread and butter met gekarameliseerde banaan en ijs van bastogne en honing

5-gangen diner incl. bijpassende wijnen

€67,50

NOVEMBER WILDMAAND

PROEVERIJ VAN 3 GERECHTEN PER GANG

Voorgerecht
fazantpaté met appel – pompoensoep met gepofte pompoenpitten – wildzwijnrilette met chutney van preiselbeeren

Hoofdgerecht
wildragout in een krokant broodje – patrijsfilet op zuurkoolstamppotje – tournedos van hazenrug

Dessert 
frangipane van stoofpeer – mousse van hazelnoot – ijs van bastogne en honing


3-gangen diner

€37,50