Restaurant

Restaurant

LEKKER ETEN EN DRINKEN IN EEN RELAXTE SFEER

Ontmoeten, eten, drinken en ontspannen. Het restaurant van De Wolfsberg staat bekend om haar gastvrije en relaxte sfeer. Hier kun je terecht voor goed eten met wederom dat waanzinnige uitzicht over het groene dal. Je bent op elk moment van de dag welkom: voor een korte ontmoeting, een gezellige borrel of lunch en een uitgebreid diner. Even weg van de drukte van de dag, lekker tafelen op een van de mooiste plekjes van Nederland.

DE KEUKEN

Op de menukaart staan mooie gerechten waarin je de liefde voor de producten proeft. Doordat de keuken met de seizoenen meekookt, wisselt de menukaart regelmatig. Ook serveren we een specialiteitenmenu van de chef. We houden van de oorspronkelijke smaak van onze ingrediënten en bereiden veel gerechten op de beroemde Josper houtskoolgrill. Lekker buiten eten? Op ons ruime terras kun je tijdens zonnige dagen heerlijk dineren met uitzicht op de bossen. Op het verwarmde terras zit je ook prima als het al wat frisser wordt!

TAFEL RESERVEREN?

De keuken opent vanaf 12:00 voor een lunch, een luxe high tea, een borrel met hapjes of later op de dag voor een uitgebreid diner. Vanaf 10:00 ben je ook al welkom voor een kop koffie.

Telefonisch reserveren kan via T 024 397 1327.

MOEDERDAG BIJ DE WOLFSBERG

Verwen mama op moederdag met een gezellige brunch. Op zondag 12 mei vanaf 12.00 uur kun je samen met het gezin genieten van een gezellige moederdagbrunch. Startend met kopje soep naar keuze, vervolgens een buffet van koude voorgerechten en warme hoofdgerechten en afsluitend een proeverij van 4 zoete gerechtjes.

Liever in de avond samen diner? Dat kan ook! Je kunt gewoon kiezen van ons a la carte menu of kies voor het aspergemenu

Reserveer tijdig.
T 024 397 13 27

MOEDERDAGBRUNCH

Zondag 12 mei

– Soep naar keuze uitgeserveerd aan tafel
– Buffet van koude gerechten met o.a.
carpaccio // kalfsmuis // salade serranoham, lamsbout en groene asperges // mousse van forel // aardappelsalade met draadjesvlees // zalm
– Buffet van warme gerechten met o.a.
Varkensgebraad van de grill // zalmfilet // runderstoofvlees // zwaardvis van de grill // flammkuchen // krieltjes // frietjes // couscous // diverse groenten
– Proeverij van diverse zoete gerechten uitgeserveerd aan tafel

€35,- p.p.

Kinderen tot 12 jaar €15,-