Restaurant

Restaurant

LEKKER ETEN EN DRINKEN IN EEN RELAXTE SFEER

Ontmoeten, eten, drinken en ontspannen. Het restaurant van De Wolfsberg staat bekend om haar gastvrije en relaxte sfeer. Hier kun je terecht voor goed eten met wederom dat waanzinnige uitzicht over het groene dal. Je bent op elk moment van de dag welkom: voor een korte ontmoeting, een gezellige borrel of lunch en een uitgebreid diner. Even weg van de drukte van de dag, lekker tafelen op een van de mooiste plekjes van Nederland.

DE KEUKEN

Op de menukaart staan mooie gerechten waarin je de liefde voor de producten proeft. Doordat de keuken met de seizoenen meekookt, wisselt de menukaart regelmatig. Ook serveren we een specialiteitenmenu van de chef. We houden van de oorspronkelijke smaak van onze ingrediënten en bereiden veel gerechten op de beroemde Josper houtskoolgrill. Lekker buiten eten? Op ons ruime terras kun je tijdens zonnige dagen heerlijk dineren met uitzicht op de bossen. Op het verwarmde terras zit je ook prima als het al wat frisser wordt!

TAFEL RESERVEREN?

De keuken opent vanaf 12:00 voor een lunch, een luxe high tea, een borrel met hapjes of later op de dag voor een uitgebreid diner. Vanaf 10:00 ben je ook al welkom voor een kop koffie.

Telefonisch reserveren kan via T 024 397 1327.

Zaterdag 16 maart

ITALIAANSE AVOND

Italië, voor velen de ideale vakantiebestemming. Om het warme zonnetje, de gezellige pleinen maar vooral ook om de heerlijke authentieke Italiaanse keuken. Op zaterdag 16 maart halen wij daarom de typische gerechten van Italiaanse bodem een avondje naar Groesbeek.

We starten de avond met een proeverij van Italiaanse wijnen en bruschetta in ons Grand Café. Daarna schuiven we aan tafel voor een 4-gangen diner met bijpassende Italiaanse wijnen. Uiteraard mag een dessert van onze eigen huisgemaakte Limoncello niet ontbreken als afsluiter van de avond.

Kom jij genieten van een avondje Italië bij De Wolfsberg? Reserveer dan nu je tafeltje.

MENU

Een proeverij van Italiaanse wijnen en bruschetta in ons Grand Café

Antipasti Misti
Borrelplank met o.a. gemarineerde groenten, garnalen, prosciutto en Italiaanse kazen

Primo
Truffelrisotto met eekhoorntjesbrood, Parmezaanse kaas en rucola

Secondo
Tournedos van de Josper houtskoolgrill met een saus van gorgonzola, gegrilde aardappel en groenten.

Dolce
Citroentiramisu van huisgemaakte Limoncello

€ 67,-

Incl. bijpassende Italiaanse wijnen