Eten en drinken in een relaxte sfeer

Ontmoeten, eten, drinken en ontspannen. Het restaurant van De Wolfsberg staat bekend om haar gastvrije en relaxte sfeer. Hier kun je terecht voor goed eten met wederom dat waanzinnige uitzicht over het groene dal. Je bent op elk moment van de dag welkom: voor een korte ontmoeting, een gezellige borrel of lunch en een uitgebreid diner. Even weg van de drukte van de dag, lekker tafelen op een van de mooiste plekjes van Nederland.

DE KEUKEN

Op de menukaart staan mooie gerechten waarin je de liefde voor de producten proeft. Doordat de keuken met de seizoenen meekookt, wisselt de menukaart regelmatig. Ook serveren we een specialiteitenmenu van de chef. We houden van de oorspronkelijke smaak van onze ingrediënten en bereiden veel gerechten op de beroemde Josper houtskoolgrill. Lekker buiten eten? Op ons ruime terras kun je tijdens zonnige dagen heerlijk dineren met uitzicht op de bossen. Op het verwarmde terras zit je ook prima als het al wat frisser wordt!

ONLINE RESERVEREN

Lunch, diner & borrel: 7 dagen per week

Kom je binnenkort bij ons genieten van het terras? Boek dan alvast online een tafel. Als we de reservering hebben ontvangen sturen we hiervan automatisch een bevestigingsmail. Reserveren kan online tot 12.00 uur op de dag zelf.

De reserveringsregels:

– Kom je lekker borrelen of genieten van een kop koffie? Dan is reserveren niet nodig!
– Geen plek meer in ons online reserveringssysteem? Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden.
– Je kunt reserveren op ons terras of in ons restaurant. Op het boventerras zit je sowieso lekker droog!
– Online reserveren kan tot maximaal 4 personen. Kom je met meer? Neem dan telefonisch contact met ons op.

TOCH EVEN BELLEN?

Wel zo gezellig en net zo makkelijk!

En noodzakelijk als het gaat om het volgende:

– Reserveringen voor diezelfde dag na 12.00 uur
– Voor een kop koffie of een borrel
– Online volgeboekt
– Reserveringen voor meer dan 4 personen (we hebben een aantal tafels waar je met een groter gezelschap kunt zitten)

T 024 397 1327

November Wildmaand

Terwijl het Groesbeekse bos zich langzaam in gouden herfsttooi hult, maken we het binnen gezellig en knus. De tafels zijn netjes gedekt, de kaarsen branden en de blokken hout knisperen in de open haard.

Liefhebbers van lekker eten weten het allang: op de keukenbrigade van De Wolfsberg kun je rekenen als het gaat om smakelijke vleesgerechten. Geurige stoofpotten, langzaam gegaard vlees en smaakvolle groentes en fruit van de nieuwe oogst.

In de novembermaand staat onze menukaart in het teken van wild. We serveren dagelijks bijzondere wildgerechten zoals een proeverij van hertenbiefstuk, haas en wildzwijn met krokante peperkoek en wildjus. Maar ook een heerlijke rouleau van fazant met stroop van rode port.

Voor ieder wat wilds…

Proeven van wild én wijn? Dat kan! Op zaterdag 20 november geniet je van een 5-gangen wildproeverij inclusief bijpassende wijnen voor € 74,- per persoon.

De perfecte gelegenheid om bij elkaar te kruipen voor een stukje puur scharrelvlees en met elkaar te proosten op de knusheid van het nieuwe seizoen.

WILD- EN WIJNPROEVERIJ
zaterdag 20 november 2021

5-gangen diner inclusief bijpassende wijnen

€ 74,- per persoon

Aanvang: 18.00 uur

Regelmatig gebeurt het dat er een reservering staat waar geen gebruik van gemaakt wordt. Om zoveel mogelijk gasten blij te maken met een plekje bij De Wolfsberg vragen wij u beleefd om uiterlijk 10 dagen van te voren te annuleren indien u verhinderd bent.

- Menu

Klik op de afbeelding voor een vergroting