Evenementen

Evenementen

IT WOULDN'T BE A PARTY WITHOUT YOU!

Hotel Restaurant De Wolfsberg organiseert graag iets bijzonders! We hebben een prachtige tuin met een nog mooier uitzicht en daar houden we graag een feestje. Met ons gezellige terras, een enorme overkapping, genoeg bars en natuurlijk nog steeds dat indrukwekkende uitzicht. De jaarlijkse Tributeparty is in de wijde regio bekend en trekt keer op keer duizenden bezoekers.

INFO

Voor informatie over het programma, de kaartverkoop en foto’s van de afgelopen evenementen kijk je op www.tributeparty.nl of op onze Tributeparty Facebook pagina.

WERKEN OP ZO'N FEESTJE?

Stuur een mailtje met je contactgegevens naar evenementen@dewolfsberg.nl

22 & 23 AUGUSTUS // TRIBUTEPARTY

Dit jaar vieren we een heel speciale editie van Tributeparty, want: JUBILEUM! Pen ‘m dus met koeienletters in de agenda, want op 22 en 23 augustus 2020 gaan we weer met z’n allen naar die mooie plek aan de rand van het Groesbeekse bos om hét festival van de Wolfsberg te vieren. Inclusief een TOP programma vol live muziek met meer acts dan ooit, een gezellig aangekleed terrein met terrassen, de leukste foodtrucks en – stands en gevulde koelkasten en biertanks. Alles voor een onbezorgd weekend genieten met vrienden en bekenden, want daar is Tributeparty voor.

Op Tributeparty brengen wij de allerbeste tributebands uit binnen- en buitenland samen op een tweedaags festival. Of je nu houdt van headbangen op hardrock, schaamteloos meezingen met popklassiekers of je benen onder je lijf uit wil dansen op de beste funk, Tributeparty heeft voor ieder wat wils. 

Alle muzikanten die op ons podium staan krijgen onze stamp of approval; dit zijn niet de bands die je tegenkomt in de eerste de beste kroeg. Wel met een eigen show in een theater, in een bekende popzaal of op een groot festival. Alle odes worden uitgevoerd door professionele muzikanten met vaak jarenlange podiumervaring, zodat onze muzikale helden het eerbetoon krijgen dat ze verdienen. En jullie ook.