Evenementen

Evenementen

IT WOULDN'T BE A PARTY WITHOUT YOU!

Hotel Restaurant De Wolfsberg organiseert graag iets bijzonders! We hebben een prachtige tuin met een nog mooier uitzicht en daar houden we graag een feestje. Met ons gezellige terras, een enorme overkapping, genoeg bars en natuurlijk nog steeds dat indrukwekkende uitzicht. De jaarlijkse Tributeparty is in de wijde regio bekend en trekt keer op keer duizenden bezoekers.

INFO

Voor informatie over het programma, de kaartverkoop en foto’s van de afgelopen evenementen kijk je op www.tributeparty.nl of op onze Tributeparty Facebook pagina.

WERKEN OP ZO'N FEESTJE?

Stuur een mailtje met je contactgegevens naar evenementen@dewolfsberg.nl

22 & 23 AUGUSTUS // TRIBUTEPARTY: TERRAS EDITIE

Surprise! Met enthousiasme presenteren we: Tributeparty Terras Editie 2020. Op 22 en 23 augustus vieren we hét festival van De Wolfsberg eenmalig op unieke wijze. In een knusse setting aan tafel geniet je zoals traditiegetrouw twee dagen van de beste livemuziek, lekker eten & drinken en gezelligheid.

In onze groene terrastuin worden in het vierde weekend van augustus odes gegeven aan Bob Marley, The Rolling Stones, Simon & Garfunkel en ABBA. Dit jaar hebben we een aangepast programma, maar zeker zo divers als altijd. Van reggae tot rock en van disco tot folk: er is voor elk wat wils. Gespeeld door fantastische tributebands uit Nederland en Duitsland die stuk voor stuk hun eigen succesvolle theatertours hebben in binnen- en buitenland. Alle vier komen ze voor de eerste keer naar Groesbeek om live te spelen voor jullie.

Op een geliefde plek aan de rand van het Groesbeekse bos toveren we onze achtertuin om tot een sfeervol, ruim opgezet terras met tafels voor gezelschappen van verschillende groottes. En nog een leuk primeurtje: voor de eerste keer in de geschiedenis van Tributeparty zijn de gewilde barkrukken wél te reserveren. Dus app je vrienden en familie en kom samen optimaal relaxen tijdens het gezelligste weekend van het jaar.Tot dan!