Evenementen

Evenementen

IT WOULDN'T BE A PARTY WITHOUT YOU!

Hotel Restaurant De Wolfsberg organiseert graag iets bijzonders! We hebben een prachtige tuin met een nog mooier uitzicht en daar houden we graag een feestje. Met ons gezellige terras, een enorme overkapping, genoeg bars en natuurlijk nog steeds dat indrukwekkende uitzicht. De jaarlijkse Tributeparty is in de wijde regio bekend en trekt keer op keer duizenden bezoekers.

INFO

Voor informatie over het programma, de kaartverkoop en foto’s van de afgelopen evenementen kijk je op www.tributeparty.nl of op onze Tributeparty Facebook pagina.

WERKEN OP ZO'N FEESTJE?

Stuur een mailtje met je contactgegevens naar evenementen@dewolfsberg.nl

27 APRIL // DE WOLFSBERG KONINGSFEEST

Ieder jaar is Koningsdag voor velen het startsein dat we weer naar buiten mogen voor een feestje! Zodra je de oude troep van zolder op de vrijmarkt verkocht hebt, haast je dan naar de tuin van De Wolfsberg voor een middag Hollandse gezelligheid en een programma vol live muziek. Van subliem uitgevoerde 60’s klassiekers rollen we naar verrukkelijke nederpopsongs als ‘Eén kopje koffie’ en springen we door naar vlot in elkaar gesneden mash-ups van megahits. Hul je in oranje en maak van deze koninklijke dag een knalfeest!

28 APRIL // TRIBUTEPARTY: LEGENDS OF ROCK

Terug op de zondagmiddag: Legends of Rock! De rockeditie van Tributeparty brengt wederom drie bands samen die uitblinken in het vertolken van het repertoire van de meest spraakmakende rockbands allertijden. Geniet van live optredens van enthousiaste, gedreven muzikanten die zich met plezier uitsloven om het beste te laten horen van die strakke sound van hun voorbeelden. Dit jaar is het een mooi moment om terug te blikken op de iconische rocksongs van Van Halen, de psychedelische rock van The Doors en de ontembare energie van Foo Fighters.