Evenementen

Evenementen

IT WOULDN'T BE A PARTY WITHOUT YOU!

Hotel Restaurant De Wolfsberg organiseert graag iets bijzonders! We hebben een prachtige tuin met een nog mooier uitzicht en daar houden we graag een feestje. Met ons gezellige terras, een enorme overkapping, genoeg bars en natuurlijk nog steeds dat indrukwekkende uitzicht. De jaarlijkse Tributeparty is in de wijde regio bekend en trekt keer op keer duizenden bezoekers.

INFO

Voor informatie over het programma, de kaartverkoop en foto’s van de afgelopen evenementen kijk je op www.tributeparty.nl of op onze Tributeparty Facebook pagina.

WERKEN OP ZO'N FEESTJE?

Stuur een mailtje met je contactgegevens naar evenementen@dewolfsberg.nl

17 & 18 AUGUSTUS // TRIBUTEPARTY

Het oudste tributefestival van Nederland opent de poorten weer voor het gezelligste tweedaagse feest van het jaar. We staan te springen om de VEERTIENDE editie van het evenement te vieren! Op die mooie plek aan de rand van het Groesbeekse bos gaan we een ontspannen weekend vol live muziek, vrienden en bekenden, bier en bitterballen tegemoet.

Het programma staat als een huis. Van soul tot hardrock, en rockabilly tot disco: er is écht voor ieder wat wils. Elf muzikale odes live uitgevoerd door professionele muzikanten met jarenlange podiumervaring. Dit zijn niet de bands die je tegenkomt in de eerste de beste kroeg. Wel met een eigen show in een theater, in een bekende popzaal of op een groot festival. Op het hoofdpodium maken een aantal grote tributenamen hun opwachting. Hoe gaaf is het dat Night Fever, L.A.Vation en Def Americans een podium delen? In het wilde westen van de tribute-acts speuren wij al jaren naar de beste tributebands van Europa en brengen ze bij elkaar in de tuin van De Wolfsberg tijdens het derde weekend van augustus.Zodat jij tijdens Tributeparty kunt dansen, headbangen en meezingen. Of bij kunt kletsen met vrienden. Want Tributeparty is ook dáár voor. We zorgen voor volle biertanks, lekker eten, een gezellig aangekleed terrein met terrassen, een speciaalbierbar en meer: alles voor een onbezorgd weekend genieten.

Maak je klaar voor Tributeparty 2019: op 17 en 18 augustus is het feest voor iedereen!