Wildmaand
Wildmaand
Nu de avonden steeds vroeger donker worden en het bos zich in gouden herfsttooi hult, lonkt aan de rand van de Groesbeekse bossen de warmte van De Wolfsberg.
Liefhebbers van lekker eten weten het allang: op de keukenbrigade van De Wolfsberg kun je rekenen als het gaat om smakelijke vleesgerechten. Geurige soepen, langzaam gegaard vlees en smaakvolle groentes en fruit van de nieuwe oogst.
Voor ieder wat wilds…
Voorgerecht
Rouleau van fazant, krokante tuinbonen, preiselbeeren en gemarineerde oesterzwam
Soep
Pompoensoep met fijngesneden courgette en kruidenolie
Tussengerecht
Langzaam gegaard wildzwijngebraad met crème van pastinaak, broccoli en saus van eekhoorntjesbrood
Hoofdgerecht
Duo van rosé gebraden hert en sukade geserveerd met gekonfijte sjalot, witlof en saus van laurier- en jeneverbessen
Nagerecht
Bavarois van wilde bramen, in rum gemarineerde peer en gebrande pecannoten
Aanvang 19.00 uur | Einde 23.00 uur
€ 69,50
Voorgerecht
Huisgerookte ganzenborstfilet | Pompoensoep met kastanjechampignons | Carpaccio van hert
Hoofdgerecht
Rouleau van fazant met zuurkoolstampot | Langzaam gegaard wildzwijngebraad | Gekonfijt eendenboutje met witlof
Dessert
Honingparfait | Bavarois van wilde bramen | Hazelnootmousse