Wildmaand

Wildmaand

Nu de avonden steeds vroeger donker worden en het bos zich in gouden herfsttooi hult, lonkt aan de rand van de Groesbeekse bossen de warmte van De Wolfsberg.

Liefhebbers van lekker eten weten het allang: op de keukenbrigade van De Wolfsberg kun je rekenen als het gaat om smakelijke vleesgerechten. Geurige soepen, langzaam gegaard vlees en smaakvolle groentes en fruit van de nieuwe oogst.

Voor ieder wat wilds…

Wild- en wijnproeverij
Zaterdag 2 en 30 november

Voorgerecht
Rouleau van fazant, krokante tuinbonen, preiselbeeren en gemarineerde oesterzwam

Soep
Pompoensoep met fijngesneden courgette en kruidenolie

Tussengerecht
Langzaam gegaard wildzwijngebraad met crème van pastinaak, broccoli en saus van eekhoorntjesbrood

Hoofdgerecht
Duo van rosé gebraden hert en sukade geserveerd met gekonfijte sjalot, witlof en saus van laurier- en jeneverbessen

Nagerecht
Bavarois van wilde bramen, in rum gemarineerde peer en gebrande pecannoten

Aanvang 19.00 uur | Einde 23.00 uur

€ 69,50

5-gangen incl. bijpassende wijnen
Wildproeverij
De hele maand november

Voorgerecht
Huisgerookte ganzenborstfilet   |   Pompoensoep met kastanjechampignons   |  Carpaccio van hert

Hoofdgerecht
Rouleau van fazant met zuurkoolstampot  | Langzaam gegaard wildzwijngebraad   |  Gekonfijt eendenboutje met witlof

Dessert

Honingparfait  |  Bavarois van wilde bramen  |  Hazelnootmousse

 

€ 39,00

3-gangen

RESERVEREN

Tafeltje reserveren?
T 024 397 1327