Vierdaagse

ARRANGEMENT

Vierdaagse

ARRANGEMENT

VIERDAAGSE ARRANGEMENT 

De Nijmeegse Vierdaagse mag dan in 2020 niet doorgaan, wandelen in het mooie Rijk van Nijmegen kan altijd! In diezelfde vertrouwde omgeving hebben we vier wandelroutes samengesteld, maar nu kiezen we niet voor asfalt, we gaan de paden op. Je ziet de mooiste natuur in de directe omgeving van de stad.

Het landschap is divers: van bos tot vennen, van heuvels tot uiterwaarden. Als je jaarlijks de Vierdaagse wandelt zie je Nijmegen zoals je nooit eerder hebt gezien. Er is een heerlijke rust en het is verrassend groen.

Vier jij dit jaar vakantie in Nederland, hou je van wandelen en wil je tijdens die dagen erop uit graag actief bezig zijn? Dan is dit jouw ideale vakantie in eigen land.

Dagelijks wandel je 25 tot 30 km in verschillende natuurgebieden rondom Nijmegen en Berg en Dal. Alle routes starten en eindigen bij Hotel Restaurant De Wolfsberg in Groesbeek en laten je het mooiste van de regio zien. Je verkent de bossen bij Milsbeek, loopt langs de Waal, ziet de uiterwaarden in de Ooijpolder, wandelt de N70 – de mooiste wandelroute van 2019 – rondom de Duivelsberg, ontdekt de Hatertse vennen en het Duitse Reichswald. En natuurlijk slaan we de beroemde Zevenheuvelenweg niet over.

Bij terugkomst in het hotel rust je lekker uit op het terras. Een welverdiende borrel wacht op je na deze sportieve inspanning. Je overnacht in een van 17 hotelkamers en op de dag van aankomst en vertrek geniet je van een 3-gangen diner in het restaurant. Hotel De Wolfsberg ligt op een heuvel aan de rand van Het Groesbeekse Bos en kijkt uit over de weilanden in het dorp in het dal. De ideale bestemming voor een wandelvakantie in het Rijk van Nijmegen.

“Berg en Dal is wandelgemeente
van het jaar 2020"

– tevoetonline.nl

Inclusief

– 5 overnachtingen in een tweepersoonskamer
– Inclusief vijfmaal ontbijtbuffet
– Iedere dag een pakket met vruchtensap en snacks voor onderweg
– 3-gangen diner op dag van aankomst en dag van vertrek
– Blarenborrel na wandeldag 4 met drankje naar keuze
– Aankomst op zondag in de maand juli 2020
– o.b.v. twee personen op een tweepersoonskamer

Klik op de uitschuifknop links bovenin de plattegrond om de wandelroutes te openen.

vanaf

€ 450,00

per persoon
Op basis van een tweepersoonskamer

RESERVEREN

T 024 397 1327

ACTIVITEITEN

in de omgeving