Lente

ARRANGEMENT

Lente

ARRANGEMENT

Op deze grijze, regenachtige dagen tellen we af naar de lente! Het kwik stijgt naar aangename temperaturen, de warme voorjaarszon schijnt op ons terras en de felgroene blaadjes verschijnen aan de bomen in het Groesbeekse bos. De Wolfsberg is dé perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke lentedag. Boek alvast voordelig jouw verblijf met dit Lente arrangement!

Lente arrangement 

Geniet van een mooie boswandeling of fietstocht en sluit deze voldaan af op ons prachtige terras met uitzicht over de bossen en het dorp Groesbeek. Liever een bezoekje aan de oudste stad van Nederland? Pak de auto en binnen 15 minuten bevind je je in het centrum van Nijmegen.

Wanneer je tussen 21 maart en 1 juni het lente arrangement boekt weet je zeker dat je twee heerlijke dagen voor de boeg hebt. Zelfs als het weer niet mee zit zorgen wij voor een gezellige sfeer in ons restaurant, speel je een bordspel in het Grand Café of geniet je lekker warm onder onze veranda met heaters.

Zin om je geliefde, beste vriend(in), broer of zus te verrassen met een doordeweeks nachtje weg? Dan is het lente arrangement alles wat je zoekt, en extra voordelig!

Inclusief

– 1 overnachting in een van onze unieke hotelkamers
– Uitgebreid ontbijtbuffet
– High Wine op ons terras voor twee personen (fles wijn incl. borrelplank)
– 3-gangen Chefsmenu op de dag van aankomst

Vraag bij onze receptioniste naar leuke wandel- en of fietsroutes om de omgeving te verkennen. Fiets huren? Laat het ons weten.

Uitsluitend te reserveren op zondag t/m donderdag van 21 maart tot 1 juni.

vanaf

€ 205,00

Voor twee personen
Op basis van een tweepersoonskamer

RESERVEREN

T 024 397 1327

ACTIVITEITEN

in de omgeving

vanaf

€ 205,00

Voor twee personen
Op basis van een tweepersoonskamer

RESERVEREN

T 024 397 1327

ACTIVITEITEN

in de omgeving