7 Days of Christmas
Diner & Matinee

De feestdagen zijn voor velen de mooiste dagen van het jaar. De heerlijke tijd met prachtig versierde bomen, knapperende haardvuren, gezellige familiediners, frisse boswandelingen en misschien zelfs wat sneeuw kan ons niet lang genoeg duren. Daarom vier je bij ons 7 dagen Kerstmis.

20 t/m 22 december
7 Days of Christmas keuzemenu

Voorgerechten
– Ossenhaascarpaccio met gebakken scampi, Reypenaer, truffelmayonaise, pijnboompitten en rucola
– Huisgerookte zalm met crème van dragon, Hollandse garnalen en een krokante wonton
– Burrata met geitenkaascrème, krokant tunnbröd en doperwtenschuim

Soep
– Thaise currysoep met scampi, paksoi en taugé
– Witlofsoep met bokbier, truffelolie en champignons

Hoofdgerechten
– Op de huid gebakken winterkabeljauw met zoete aardappelcrème, mini aubergine en venkeljus
– Truffelrisotto met een coquille van knolselder, zwarte olijven, asperges en parmezaanse kaas (V)
– Duo van kogelbiefstuk en gelakt buikspek, gekonfijte Charlotte aardappel en kalfsjus met een vleugje truffel

Nagerechten
– Huisgemaakte brownie met salted caramel en een macaron van pistache en yuzu room
– Kop koffie, Heldro roomijs, granola en kletskop
– Kazen: selectie van binnen- en buitenlandse kazen met een panforte van vijgen

3-gangen € 49,00

4-gangen € 57,00

Kerstavond //
Matinee 1e & 2e Kerstdag
Aanvang diner: 19.00 uur
Aanvang matinee: 13.00 uur

Voorgerecht
Duo van huisgerookte zalm en gewokte scampi, een krokante wonton en basilicumcrème

Soep
Thaise currysoep met scampi, paksoi en taugé

Hoofdgerechten
– Duo van kogelbiefstuk en gelakt buikspek, gekonfijte Charlotte aardappel en kalfsjus met een vleugje truffel
– Op de huid gebakken winterkabeljauw met zoete aardappelcrème, mini aubergine en venkeljus

Nagerecht
Huisgemaakte brownie met salted caramel en een macaron van pistache en yuzu room

4-gangen € 59,00

1e Kerstdag // Diner
Aanvang diner: 19.00 uur

Voorgerecht
Yellowtail kingfish met een wakame salade, avocadocrème en sesam-sojadressing

Soep
Witlofsoep met bokbier, truffelolie en champignons

Tussengerecht
Gegrilde coquille in de schelp met Hollandse garnalen en schaaldierenschuim

Hoofdgerecht
Rosé gebraden hertenrugfilet met handgemaakte tortelloni van wildragout, geroosterde knolseldercrème en een jus van rode biet en zoethout

Nagerecht
Cremeux van pure chocolade, yoghurt-vanilleschuim en hazelnootijs

5-gangen € 73,00

2e Kerstdag // Diner
Aanvang diner: 19.00 uur

Voorgerecht
Hollandse garnalen, rivierkreeftjes en gebrande pieterman met schuim van schaaldieren en een krokantje van zeegroenten

Tussengerecht
Fazantfilet met in roomboter gegaarde zuurkool en eendenleverjus

Hoofdgerecht
Duo van ossenhaas en langzaam gegaarde kalfssukade, gekonfijte charlotte aardappel, pied du mouton en jus van madeira

Nagerecht
Speculaas panna cotta met chocolade ganache en roomijs van witte chocolade

4-gangen € 64,00

Blijven slapen?
Bekijk online onze beschikbaarheid
Vegetarisch menu

Voorgerecht
Burrata met geitenkaascrème, krokant tunnbröd en doperwtenschuim

Soep
Thaise currysoep met paksoi en taugé

Tussengerecht
Krokante polenta met zoete aardappelcrème, truffelmayonaise en gegrilde asperges

Hoofdgerecht
Knolseldersteak met spinazie, gepocheerd henneneitje, Pied du Mouton en worteljus

Nagerecht
Cremeux van pure chocolade, yoghurt-vanilleschuim en hazelnootijs

4-gangen € 52,00
5-gangen € 58,00

Kindermenu

Voorgerecht
Kipcocktail met mandarijn en kerriesaus      

Soep
Tomatensoep met balletjes en basilicumroom       

Hoofdgerechten
– Saté van gemarineerde varkenshaas met friet, appelmoes en mayonaise

– Gestoomde kabeljauwfilet met friet en remouladesaus

Nagerecht
Chocolademousse met Heldro roomijs en aardbeiensaus

3-gangen € 22,00
4-gangen € 27,00