De feestdagen zijn voor velen de mooiste dagen van het jaar. De heerlijke tijd met prachtig versierde bomen, knapperende haardvuren, gezellige familiediners, frisse boswandelingen en misschien zelfs wat sneeuw kan ons niet lang genoeg duren. Daarom vier je bij ons 7 dagen Kerstmis.
Voorgerechten
– Ossenhaascarpaccio met gebakken scampi, Reypenaer, truffelmayonaise, pijnboompitten en rucola
– Huisgerookte zalm met crème van dragon, Hollandse garnalen en een krokante wonton
– Burrata met geitenkaascrème, krokant tunnbröd en doperwtenschuim
Soep
– Thaise currysoep met scampi, paksoi en taugé
– Witlofsoep met bokbier, truffelolie en champignons
Hoofdgerechten
– Op de huid gebakken winterkabeljauw met zoete aardappelcrème, mini aubergine en venkeljus
– Truffelrisotto met een coquille van knolselder, zwarte olijven, asperges en parmezaanse kaas (V)
– Duo van kogelbiefstuk en gelakt buikspek, gekonfijte Charlotte aardappel en kalfsjus met een vleugje truffel
Nagerechten
– Huisgemaakte brownie met salted caramel en een macaron van pistache en yuzu room
– Kop koffie, Heldro roomijs, granola en kletskop
– Kazen: selectie van binnen- en buitenlandse kazen met een panforte van vijgen
3-gangen € 49,00
4-gangen € 57,00
Liever geen menu? Alle gerechten zijn ook los te bestellen.

Matinee 1e & 2e Kerstdag
Aanvang matinee: 13.00 uur
Voorgerecht
Duo van huisgerookte zalm en gewokte scampi, een krokante wonton en basilicumcrème
Soep
Thaise currysoep met scampi, paksoi en taugé
Hoofdgerechten
– Duo van kogelbiefstuk en gelakt buikspek, gekonfijte Charlotte aardappel en kalfsjus met een vleugje truffel
– Op de huid gebakken winterkabeljauw met zoete aardappelcrème, mini aubergine en venkeljus
Nagerecht
Huisgemaakte brownie met salted caramel en een macaron van pistache en yuzu room
4-gangen € 59,00
Voorgerecht
Yellowtail kingfish met een wakame salade, avocadocrème en sesam-sojadressing
Soep
Witlofsoep met bokbier, truffelolie en champignons
Tussengerecht
Gegrilde coquille in de schelp met Hollandse garnalen en schaaldierenschuim
Hoofdgerecht
Rosé gebraden hertenrugfilet met handgemaakte tortelloni van wildragout, geroosterde knolseldercrème en een jus van rode biet en zoethout
Nagerecht
Cremeux van pure chocolade, yoghurt-vanilleschuim en hazelnootijs
5-gangen € 73,00
Voorgerecht
Hollandse garnalen, rivierkreeftjes en gebrande pieterman met schuim van schaaldieren en een krokantje van zeegroenten
Tussengerecht
Fazantfilet met in roomboter gegaarde zuurkool en eendenleverjus
Hoofdgerecht
Duo van ossenhaas en langzaam gegaarde kalfssukade, gekonfijte charlotte aardappel, pied du mouton en jus van madeira
Nagerecht
Speculaas panna cotta met chocolade ganache en roomijs van witte chocolade
4-gangen € 64,00

Voorgerecht
Burrata met geitenkaascrème, krokant tunnbröd en doperwtenschuim
Soep
Thaise currysoep met paksoi en taugé
Tussengerecht
Krokante polenta met zoete aardappelcrème, truffelmayonaise en gegrilde asperges
Hoofdgerecht
Knolseldersteak met spinazie, gepocheerd henneneitje, Pied du Mouton en worteljus
Nagerecht
Cremeux van pure chocolade, yoghurt-vanilleschuim en hazelnootijs
4-gangen € 52,00
5-gangen € 58,00
Voorgerecht
Kipcocktail met mandarijn en kerriesaus
Soep
Tomatensoep met balletjes en basilicumroom
Hoofdgerechten
– Saté van gemarineerde varkenshaas met friet, appelmoes en mayonaise
– Gestoomde kabeljauwfilet met friet en remouladesaus
Nagerecht
Chocolademousse met Heldro roomijs en aardbeiensaus