7 Days of Christmas
Diner & Matinee

De feestdagen zijn voor velen de mooiste dagen van het jaar. De heerlijke tijd met prachtig versierde bomen, knapperende haardvuren, gezellige familiediners, frisse boswandelingen en misschien zelfs wat sneeuw kan ons niet lang genoeg duren. Daarom vier je bij ons 7 dagen Kerstmis.

Kerstavond //
Matinee 1e & 2e Kerstdag
Aanvang diner: 19.00 uur
Aanvang matinee: 13.00 uur

Voorgerecht
Duo van warmgerookte zalm en scampi, krokant brickdeeg met olijven en een crème van tomaat en salie

Soep
Wildbouillon met bospaddenstoelen en walnotenolie

Hoofdgerechten
– Ossenhaas met Oosters gelakt buikspek, gegrilde charlotte aardappel en luchtige kalfsjus met een vleugje truffel
– Op de huid gebakken winterkabeljauw met zoete aardappelmousseline
en sinaasappeljus

Nagerecht
Brownie van bruine en witte chocolade, gezouten karamel, merengue van pistache en yuzu room

4-gangen € 54,00

1e Kerstdag diner
Aanvang diner: 19.00 uur

Voorgerecht
Warmgerookte zalm met een kruim van rode biet, kreeft met avocado en zeewiermayonaise

Soep
Witlofsoep met bockbier, truffelolie en kastanjechampignons

Tussengerecht
Gegrilde coquille in de schelp met Hollandse garnalen, gekonfijte venkel en schuim van strandkrab

Hoofdgerecht
Rosé gebraden hertenrugfilet met gekarameliseerde uitjes, crème van geroosterde knolselderij en jus van Valrohna chocolade

Nagerecht
Blondie met chocoladeganache, yoghurt-vanilleschuim en Heldro hazelnootijs

5-gangen € 67,00

2e Kerstdag diner
Aanvang diner: 19.00 uur

Voorgerecht
Geplukte kabeljauw met crème van zwarte knoflook, schuim van limoen en tomaat, eetbare bloemen en krokantje van rijst en nori

Tussengerecht
Fazantfilet met in roomboter gegaarde zuurkool en eendenlever

Hoofdgerecht
Ossenhaas van het Black Angus rund met kalfswang, gekonfijte charlotte aardappel, pieds de mouton en ossenstaartjus

Nagerecht
Brownie van bruine en witte chocolade, gezouten karamel, merengue van pistache en yuzu room

4-gangen € 59,50

7 Days of Christmas keuzemenu
20 t/m 23 december

Voorgerechten
– Ossenhaascarpaccio met gebakken scampi, Reypenaer, truffelmayonaise, pijnboompitten en rucola
– Bonbon van huisgerookte zalm en krab, dragoncrème, ingelegde komkommer en krokante wonton
– In kataifi gebakken halloumi, met bulgur, marshmallow van rode biet en doperwtencrème (V)

Soepen
– Thaise currysoep met scampi, paksoi, champignons en bosui
– Witlofsoep met bockbier, truffelolie en kastanjechampignons (V)

Hoofdgerechten
– Op de huid gebakken winterkabeljauw met zoete aardappelmousseline en luchtige tomaten-basilicumcrème
– Knolseldersteak met spinazie, gepocheerd henne-eitje, cantharellen en een jus van eekhoorntjesbrood (V)
– Duo van rosé gebraden hertenrugfilet en gegrilde wildzwijnmedaillon met crème van pastinaak, ingelegde rode kool, cantharellen en wildjus
– Duo van ossenhaasmedaillon en gelakt buikspek, gekonfijte charlotte aardappel en saus van lange peper

Nagerechten
– Eton mess met brownie, karamel, merengue en citroenroom
– Kop koffie met heldro roomijs en kletskop
– Kazen: selectie van binnen- en buitenlandse kazen met panforte van vijgen

3-gangen € 44,00

4-gangen € 49,00

Blijven slapen?
1-daags Kerstarrangement
van 20 tot 24 december

– Overnachting inclusief ontbijt
– 4-gangen 7 Days of Christmas diner
– Bijpassend wijnarrangement
– Prosecco bij aanvang diner

2-daags Kerstarrangement
van 20 tot 24 december

– 2x overnachting inclusief ontbijt
– 4-gangen 7 Days of Christmas diner op de dag van aankomst
– 3-gangen 7 Days of Christmas diner op dag twee
– Bijpassend wijnarrangement op de dag van aankomst
– Prosecco bij aanvang diner

€ 240,00 

Voor twee personen op basis van een comfort room

€ 450,00 

Voor twee personen op basis van een comfort room

Vegetarisch menu

Voorgerecht
In kataifi gebakken halloumi, met bulgur, marshmallow van rode biet en doperwtencrème

Soep
Witlofsoep met bockbier, truffelolie en kastanjechampignons

Tussengerecht
Krokante polenta met pompoencrème, truffelmayonaise en gegrilde asperges

Hoofdgerecht
Knolseldersteak met spinazie, gepocheerd henne-eitje, cantharellen en jus van eekhoorntjesbrood

Nagerecht
Blondie met chocoladeganache, yoghurt-vanilleschuim en Heldro hazelnootijs

4-gangen € 48,00

5-gangen € 56,00

Kindermenu

Voorgerecht
Kip cocktail met mandarijn en kerriesaus

Soep
Tomatensoep met gehaktballetjes en basilicumroom

Hoofdgerechten
– Saté van gemarineerde varkenshaas met friet, appelmoes en mayonaise
– Gestoomde kabeljauwfilet, friet en remouladesaus

Nagerecht
Chocolademousse met boerenroomijs en aardbeiensaus

3-gangen € 19,50

4-gangen € 22,00