7 Days of Christmas
Diner & Matinee

De feestdagen zijn voor velen de mooiste dagen van het jaar. De heerlijke tijd met prachtig versierde bomen, knapperende haardvuren, gezellige familiediners, frisse boswandelingen en misschien zelfs wat sneeuw kan ons niet lang genoeg duren. Daarom vier je bij ons 7 dagen Kerstmis.

Kerstavond //
Matinee 1e & 2e Kerstdag

Voorgerecht
Warmgerookte zalm en scampi met dragonmayonaise, krokant brickdeeg en gemarineerde tomaat

Soep
Witlofsoep met bockbier en garnituur van langzaam gegaard varkensgebraad

Hoofdgerechten
– Runderentrecôte op de Josper houtskoolgrill bereid met pastinaakcrème, gekonfijte zilverui en een saus van eekhoorntjesbrood
– Op de huid gebakken winterkabeljauw met doperwtencrème, gepofte paprika en saffraansaus
– Quiche van zoete aardappel en artisjok met lauwwarme peer en venkel (V) 

Nagerecht
Huisgemaakte chocoladetaart met mousse en chocoladecrumble

4-gangen € 52,00

1e Kerstdag diner

Voorgerecht
Langzaam gegaarde kalfsmuis bereid in de houtskoolgrill, met truffelmayonaise, ingelegde akkerpaddenstoel en geroosterde ui

Soep
Bisque, rijkelijk gevuld met witvis, mosselen, scampi en bosui

Tussengerecht
Coquille in de schelp met knolselder, avocado, garnalen en dressing van veldsla en lavas

Hoofdgerecht
Duo van hertenrugfilet en sukade met wildjus, crème van pastinaak, beukenzwammen en ingelegde rode kool

Nagerecht
Panna cotta van geroosterde hazelnoot en bastognekruim

5-gangen € 65,00

2e Kerstdag diner

Voorgerecht
Mabré van eend en eendenlever met cantharellen, rode ui en gelei van madeira

Tussengerecht
Op de huid gebakken roodbaarsfilet met saffraansaus, zongedroogde tomaat en doperwtencrème

Hoofdgerecht
Tournedos in de pan gebakken, met zoete aardappel, groene asperges, gekonfijte zilverui en saus van eekhoorntjesbrood

Nagerecht
Red velvet cake met roomkaas, witte chocolade en mangosaus

4-gangen € 59,00

7 Days of Christmas keuzemenu
20 t/m 23 december

Voorgerechten
– Ossenhaascarpaccio met Reypenaer, truffelmayonaise, pijnboompitten en rucola
– Warmgerookte zalm en scampi met dragonmayonaise, krokant brickdeeg en gemarineerde tomaat
– Geroosterde pompoen met crème van blauwschimmelkaas en rode bietengelei

Soepen
– Bisque, rijkelijk gevuld met scampi, witvis, mosselen en bosui
– Witlofsoep met bockbier en truffelolie

Hoofdgerechten
– Duo van hertenrugfilet en sukade met wildjus, pastinaakcrème, beukenzwam en ingelegde rode kool
– Duo van ossenhaasmedaillon en rundersukade met aardappelrösti, gebakken champignons en saus van grove mosterd
– Op de huid gebakken winterkabeljauw met crème van doperwten, gepofte paprika en saffraansaus
– Quiche van zoete aardappel en artisjok met lauwwarme peer en venkel

Nagerechten
– Huisgemaakte chocoladetaart met mousse en chocoladecrumble
– Kop koffie met Heldro roomijs en kletskop
– Kazen: selectie van binnen en buitenlandse kazen met vijgenchutney

Nagerechten
– Huisgemaakte chocoladetaart met mousse en chocoladecrumble
– Kop koffie met Heldro roomijs en kletskop
– Kazen: selectie van binnen en buitenlandse kazen met vijgenchutney

3-gangen € 42,00

4-gangen € 47,00

Vegetarisch menu

Voorgerecht
Geroosterde pompoen met crème van blauwschimmelkaas en rode bietengelei

Soep
Witlofsoep met bockbier en truffelolie

Tussengerecht
Gekruide bloemkool met gekonfijte zilverui, ingelegde beukenzwam en gele curry

Hoofdgerecht
Quiche van zoete aardappel en artisjok met lauwwarme peer en venkel

Nagerecht
Huisgemaakte chocoladetaart met mousse en chocoladecrumble

4-gangen € 45,00

5-gangen € 53,00

Kindermenu

Voorgerecht
Kip cocktail met mandarijn en kerriesaus

Soep
Tomatensoep met gehaktballetjes en basilicumroom

Hoofdgerechten
– Saté van gemarineerde varkenshaas met friet, appelmoes en mayonaise
– Gestoomde tongscharrolletjes met zalm, friet en remouladesaus

Nagerecht
Chocolademousse met boerenroomijs en aardbeiensaus

€ 19,50