nl gb

Herfst vier je bij... 
De Wolfsberg  

Nu de avonden steeds vroeger donker worden en het bos zich in gouden herfsttooi hult, lonkt aan de rand van dit natuurlijke schouwspel de warmte van De Wolfsberg. Binnen knisperen blokken hout op het vuur en verlichten brandende kaarsen de sfeervol gedekte tafels.  

Liefhebbers van lekker eten weten het allang: op de keukenbrigade van De Wolfsberg kun je rekenen als het gaat om smakelijke vleesgerechten. Geurige stoofpotten, langzaam gegaard vlees en smaakvolle groentes en fruit van de nieuwe oogst.  

In de novembermaand staat onze menukaart in het teken van wild. We serveren dagelijks bijzondere wildgerechten zoals hertenrugfilet bereid in de Josper houtskoolgrill, hazenpeper met winterpeen, maar ook heerlijke wildzwijnsgebraad, acht uur lang op lage temperatuur gegaard.

 

November
WILDMAAND 

  • Hazenpeper met winterpeen, champignons en zilverui, gebonden met peperkoek, geserveerd met friet en salade

  • Hertenrugfilet bereid in de Josper houtskoolgrill, een courgette-auberginetaartje, gepofte roseval aardappels en cantharellensaus

  • Wildzwijngebraad, op lage temperatuur gegaard gedurende acht uur, crème van zoete aardappel, gewokte bospaddenstoelen en een saus van veenbessen 

Voor ieder wat wilds...

4 & 25 november
WILD- EN WIJNPROEVERIJ

Aanvang: 19.00 uur | Einde: 23.00 uur 

5-GANGEN DINER INCL. 
BIJPASSENDE WIJNEN

€67,50 

Klik hier voor het menu

3, 4 & 5 december
SINTERKLAASMENU


3-GANGEN DINER 

€29,50

Klik hier voor het menu