nl gb

7 days of Christmas
bij De Wolfsberg 

20 t/m 26 december

De feestdagen zijn voor velen de mooiste dagen van het jaar. De heerlijke tijd met prachtig versierde bomen, knapperende haardvuren, gezellige familiediners, frisse boswandelingen en misschien zelfs wat sneeuw kan ons niet lang genoeg duren. Daarom vier je bij ons 7 dagen Kerstmis.  

Zeven dagen lang ervaar je de warmte van vrienden en familie, proef je heerlijke gerechten en bijpassende wijnen en geniet je van de kerstsfeer op het mooiste plekje van de regio. Overal hangen kleurrijke kerstballen, de vuurkorven branden buiten en u kijkt uit op de honderden lampjes van de huizen in het dal. Bij De Wolfsberg wordt Kerstmis nog feestelijker met een sprankelend aperitief en dagelijks een kerstmatinee of -diner met live muziek. 

Met zorg heeft onze keukenbrigade de kerstmenu's samengesteld. Pompoensoep met lichtgerookte pompoen, combinaties van het beste vlees bereid op de houtskoolgrill en de mooiste vis, bavarois van Amarena kersen en MonChou of een pruimentaartje met vanillesaus; u proeft het allemaal tijdens de kerstdagen bij De Wolfsberg.

Wilt u het ultieme kerstgevoel beleven? U kunt ook tijdens de kerstdagen overnachten in een van onze comfortabele hotelkamers.

Reserveren

U kunt telefonisch reserveren via T 024-3971327. 

Kerst vieren

bij De Wolfsberg
 

Bekijk hier de menukaart

Bekijk hier het kindermenu

Overnachten

tijdens de Kerst 
 

Bekijk de hotelarrangementen