nl gb
Hotel restaurant De Wolfsberg in Groesbeek (bij Nijmegen en Berg en Dal)

Heerlijk slapen in een bosrijke omgeving

Wilt u genieten van een heerlijk ontspannen verblijf? De Wolfsberg beschikt over 17 comfortabele hotelkamers. Van standaard kamer tot onze Wolfskamer met uitzicht op het dorp; u kiest de overnachting die bij u past. Al onze kamers zijn voorzien van kosteloos draadloos internet en ook uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf.

Alle hotelkamers zijn voorzien van een eigen badkamer, plasma tv, klokradio, kluisje en telefoon. Bovendien zijn alle kamers rookvrij. Vanwege de lange geschiedenis van het pand beschikken wij niet over een lift. Wel is er een gratis parkeerplaats. U kunt inchecken vanaf 14.00 uur en de uitchecktijd is 11.00 uur.

Hotelarrangementen 

De Wolfsberg biedt verschillende soorten hotelarrangementen die speciaal zijn afgestemd op uw behoeftes voor dat moment. Of u nu één overnachting wilt boeken of meerdere nachten wilt verblijven aan de rand van de Groesbeekse bossen met Nijmegen binnen handbereik: voor iedere wens hebben wij een passend arrangement. Klik hier voor een overzicht. 

De Wolfsberg verhuurt ook fietsen en elektrische fietsen. Voor meer informatie neemt u contact op met onze receptie via info(at)dewolfsberg.nl of 024-397 1327. Voor de verhuur van scooters hebben wij een samenwerking met Sanders Tweewielers.

Onze hotelarrangementen zijn alleen telefonisch te reserveren met uitzondering van ons culinaire arrangement.  

Overnachting boeken?

Klik hier

 

Bekijk onze arrangementen

Klik hier

Activiteiten

in de omgeving
 

Klik hier voor de bezienswaardigheden