nl gb
Hotel restaurant De Wolfsberg in Groesbeek (bij Nijmegen en Berg en Dal)

Heerlijk slapen in een bosrijke omgeving

Wil je er een paar dagen tussenuit? De Wolfsberg beschikt over 16 sfeervolle hotelkamers die onlangs volledig gerenoveerd zijn. Iedere kamer is uniek en past bij de rust en ruimte van het gebouw. Van standaard kamer tot onze luxe suite met open badkamer, je kiest de overnachting die bij jou past. Onze kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien en ook uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf. 

De Ooijpolder en het Groesbeekse heuvellandschap vormen samen een prachtig gebied om in te wandelen en te fietsen. Het wordt gekenmerkt door een uitgestrekt landschap met kleine dorpen, boerderijen en mooie natuur. Nijmegen, de oudste stad van Nederland, is binnen handbereik.  In het mooie historische stadsgedeelte vind je unieke winkels en speciaalzaken en het horeca-aanbod is ruim. Met diverse musea op loopafstand, thermen en een golfbaan dichtbij, hoef je je bij De Wolfsberg geen moment te vervelen.

Hotelarrangementen 

De Wolfsberg biedt verschillende soorten hotelarrangementen die speciaal zijn afgestemd op uw behoeftes voor dat moment. Of u nu één overnachting wilt boeken of meerdere nachten wilt verblijven aan de rand van de Groesbeekse bossen met Nijmegen binnen handbereik: voor iedere wens hebben wij een passend arrangement. Klik hier voor een overzicht. 

De Wolfsberg verhuurt ook fietsen en elektrische fietsen. Voor meer informatie neemt u contact op met onze receptie via info(at)dewolfsberg.nl of 024-397 1327. Voor de verhuur van scooters hebben wij een samenwerking met Sanders Tweewielers.

Onze hotelarrangementen zijn alleen telefonisch te reserveren met uitzondering van ons culinaire arrangement.  

Overnachting boeken?

Klik hier

 

Bekijk onze arrangementen

Klik hier

Activiteiten

in de omgeving
 

Klik hier voor de bezienswaardigheden