Hotel restaurant De Wolfsberg

De Wolfsberg

Bee Gees tribute terug bij De Wolfsberg op Koninginnedag

Wie houdt van een feestje, kent de Koninginnedagparty in de tuin van De Wolfsberg. Aankomend jaar is dit helemaal van toepassing, want het feest op Koninginnedag staat bol van swingende discoklassiekers. Met Vox on the Rox, de Boogie WonderBand en de fenomenale Bee Gees tribute Night Fever die in augustus al het publiek bij de Wolfsberg laaiend enthousiast maakte, wordt de Koninginnedagparty opnieuw een festijn. Door de vele positieve reacties is deze toptribute van de Bee Gees nog één keer terug bij De Wolfsberg en de kaartverkoop is al gestart!

Bee Gees tribute

koninginnedag1.jpgDe Duitse Bee Gees tributeband Night Fever is dolblij met het verzoek om op 30 april nog eens terug te keren naar Groesbeek. Op 19 augustus speelden zij feilloos alle hits van de gebroeders Gibb tijdens de Wolfsberg Tributeparty. Het optreden in Nederland noemden de bandleden op hun website niet voor niets ‘betoverend’ en  beschreven de toeschouwers als ‘een waar Bee Gees koor’. Ook de reacties vanuit het publiek waren overweldigend. Met ’More than a woman’,’Grease’ en ‘How deep is your love’ zette de band de toon voor een twee uur durende tribute aan de lange reeks hits die de Bee Gees op hun naam hebben staan. Maar de tributeband imponeerde niet alleen met de muzikale klassiekers van de Bee Gees. De gelijkenis met de originele band was werkelijk verbazingwekkend. Door trouwe bezoekers van de Tributeparty werd deze tribute zelfs de beste van zeven jaar de Wolfsberg Tributeparty genoemd. Reden te meer om ze nogmaals uit te nodigen. Uitzonderlijk is het wel dat dezelfde band binnen korte tijd weer terugkeert, maar de vele enthousiaste reacties en de perfecte aansluiting met het discorepertoire van Vox on the Rox en de Boogie WonderBand, maken het opnieuw tot een nieuw en bijzonder programma dat perfect bij de feeststemming van Koninginnedag past. En om er zeker van te zijn dat u deze topband niet hoeft te missen zijn de kaarten vanaf nu verkrijgbaar.

koninginnedag3.jpgVox on the Rox en de Boogie WonderBand

Vox on the Rox trapt op 30 april af met funk, soul en disco. Met hun krachtige sound zweept het duo het publiek op en brengt de toeschouwers alvast in de sferen van de jaren 70, 80 en 90. De zeskoppige Bee Gees band vormt samen met verschillende gastzangeressen de tweede act van de middag. De knallende afsluiting van het feest op Koninginnedag ligt in handen van de Belgische covergroep de Boogie WonderBand. Al tien jaar spelen zij wereldberoemde discoklassiekers live. Van Boney M. en Donna Summer tot the Jackson 5: tientallen dance classics komen voorbij. Deze discosensatie haalt vervlogen herinneringen terug naar het nu, inclusief de bijbehorende glitter en glamour en foute danspasjes. De show wordt uitgevoerd door zeven bandleden die na ruim 500 optredens wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Ze zijn graag geziene gasten op grote feesten in Nederland en België en slagen er keer op keer in het hele publiek op de dansvloer te krijgen. Dit belooft een knallend oranjefeest te worden!

koninginnedag2.jpg

Voorverkoopadressen

De Wolfsberg  |  Bruna Groesbeek  |  Plantage WC Malden
Entree: voorverkoop € 15,-  |  aan de kassa € 20,-
festivalterrein: Volledig overdekt in de tuin van De Wolfsberg, Groesbeek

Bestel hier uw kaarten online

30 april 2013

van 15.30 uur tot 21.00 uur


Vox on the Rox


Bee Gees

Tribute door Night Fever


Boogie Wonder Band